mecanova 7

Ajankohtaista

 • Sähköpostiosoitteet ovat muuttuneet

  14.09.2018

  Sähköpostiosoitteiden muutos

   

  AQ Mecanova Oy:n kaikki sähköpostiosoitteet ovat muuttuneet muotoon etunimi.sukunimi@aqg.se

  Sähköpostiryhmien osoitteet toiminnoittain:

  Tilaukset  ordersaqmecanova@aqg.se ( tämä korvaa tuotantosihteerit@mecanova.com osoitteen)

  Myynti   Sales.AQMecanova@aqg.se      

  Laskutus Invoicing.aqmecanova@aqg.se

   

  mecanova.com – osoitteet ovat toiminnassa 31.10.2018 saakka.

  Yhtiön virallinen nimi on myös muuttunut, nimi on AQ Mecanova Oy. Kaikki muut tunnistetiedot pysyvät ennallaan.

  Lue koko artikkeli »

 • AQ Group AB osti Mecanovan

  03.04.2018

  Ruotsalainen AQ Group AB on ostanut tänään allekirjoitetulla kauppasopimuksella Mecanova Oy:n koko osakekannan. Kauppaan kuuluu Nivalassa toimivan emoyhtiön lisäksi myös Viron Pärnussa sijaitseva tytäryhtiö Mecanova Oü. Kauppasumma on 1,1 miljoonaa euroa.

  Mecanova on vaativien ohutlevymekaniikka- ja kuparikomponenttien sopimusvalmistaja, joka asiakaskunta muodostuu eri teollisuusalojen tunnetuista laitevalmistajista. Konsernin liikevaihtotaso on 17 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 160 työntekijää.

  ”Yrityskauppa laajentaa AQ:n asiakaskuntaa, monipuolistaa yhtiömme ohutlevytuotteiden ja kuparikomponenttien tarjontaa sekä tuottaa synergiaetuja Pärnussa sijaitsevan tehtaamme kanssa. Mecanovalla on pitkä historia ja se sopii hyvin AQ-konserniin. Kauppa tuo yhtiöllemme myös jalansijan Suomen markkinoille, sanoo AQ Group AB:n toimitusjohtaja Claes Mellgren.

  ”Mecanovassa näemme, että tehty yrityskauppa parantaa mahdollisuuksiamme jatkaa yksiköidemme kehittämistä ja mennä entistä vahvempana eteenpäin. Olemme nyt osa taloudellisesti vahvaa kansainvälistä ryhmää, joka laajentaa tarjontaamme asiakkaille ja lisää kilpailukykyämme.”, toteaa Mecanova-konsernin toimitusjohtaja Jukka Koponen.

  Lisätietoja

  Claes Mellgren, toimitusjohtaja p. +46 70 592 83 38
  Jukka Koponen, toimitusjohtaja p. +358 400 180667

  AQ Group AB on vaativien teollisuusasiakkaiden johtava komponetti- ja järjestelmätoimittaja. Se muodostuu tuotannollisista yrityksistä, joista kukin kehittää omaa erityisosaamistaan ja tuottaa yhdessä konsernin muiden yhtiöiden kanssa asiakkailleen kustannustehokkaita ratkaisuja. Yhtiö on listattu Tukholman Nasdaq-pörssin päälistalle. Konsernin päätoimipaikka on Ruotsin Västeråsissa. Vuoden 2017 lopussa sen palveluksessa oli noin 5 100 työntekijää Ruotsissa, Bulgariassa, Kiinassa, Virossa, Unkarissa, Intiassa, Italiassa, Liettuassa, Meksikossa, Puolassa, Serbiassa ja Thaimaassa.

  Lue koko artikkeli »

 • Mecanova esittäytyy - katso uusi esitteemme

  19.05.2017

   

   

  Lue koko artikkeli »

 • Kesätyöpaikat täytetty - kiitos hakijoille

  02.05.2017

  Kesätyöntekijät kesälomakaudelle 2017 on nyt valittu ja valituille on ilmoitettu tästä henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille hakemuksensa lähettäneille.

  Lue koko artikkeli »

 • Haemme kesätyöntekijöitä Nivalaan

  Mecanova - 14.02.2017

  Haemme kesätyöntekijöitä Nivalaan mekaniikan valmistuksen työvaiheisiin

  Etsimme 18 vuotta täyttäneitä kesätyöntekijöitä 2–4 kk pituisiin työsuhteisiin ohutlevymekaniikan valmistuksen työvaiheisiin. Toivomme aiempaa kokemusta teollisuuden tuotantotöistä sekä motivoitunutta asennetta ja kykyä suoriutua töistä. Työ on pääsääntöisesti 2- ja 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa.

  Lue koko artikkeli »

 • Alihankintamessut 2016 – Mecanovan osastolla vilkasta

  29.09.2016

  Tänään Tampereella päättyneet Alihankinta 2016 -messut sujuivat Mecanovan osalta vilkkaasti. Messujen ennätyksellisen kävijämäärän ja osastolla käytyjen keskustelujen perusteella toimiala on jälleen mukavassa nosteessa. Mecanovan kahden tehtaan konsepti sai osakseen runsasta kiinnostusta.

  Mecanovan messutiimi kiittää kaikkia osastollamme vierailleilta!

  Lue koko artikkeli »

 • Markus Manninen Mecanovan Pärnun tehtaan tuotantopäälliköksi

  Mecanova - 29.09.2016

  Mecanova Oü on nimittänyt 27.9.2016 alkaen Markus Mannisen Pärnun tehtaan tuotantopäälliköksi. Manninen on toiminut konsernin palveluksessa vuodesta 2005. Hän on erikoistunut tuotannon kehittämiseen ja toiminut kehitystehtävissä ja key-account managerina konsernin tehtailla Nivalassa, Unkarissa sekä viimeksi Pärnussa.

  Lue koko artikkeli »

 • Mecanovan ja Nivalan Teollisuuskylän pitkä yhteistyö jatkuu

  Mecanova - 29.09.2016

  Mecanova Oy:n Nivalan Teollisuuskylä Oy ovat tänään allekirjoittaneet pitkäkestoisen jatkosopimuksen toimitilojen vuokraamisesta. Molempia osapuolia tyydyttävä sopimus on jatkoa 1990-luvun alussa käynnistyneelle yhteistyölle. Mecanovan toimitusjohtaja Jukka Koposen mukaan Teollisuuskylän tilat ja osaajaverkosto muodostavat yhtiölle merkittävän resurssin myös tulevaisuudessa.

  Lue koko artikkeli »

 • Tavataan Alihankinta 2016 -messuilla!

  26.09.2016

  Tervetuloa 27.–29.9.2016 Tampereella järjestettävälle Alihankinta 2016 -messuille. Osastomme on C-hallissa ja löytyy paikalta nro 1258. Tavataan Tampereella!

  Lue koko artikkeli »

 • Kesätyöpaikat täytetty - kiitos hakijoille

  09.05.2016

  Kesätyöntekijät kesälomakaudelle 2016 on nyt valittu ja valituille on ilmoitettu tästä henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille hakemuksensa lähettäneille.

  Lue koko artikkeli »