Nivalan tehdas

AQ Mecanovan tehdas sijaitsee Nivalassa ja on toiminut yli 30 vuotta kansainvälisten teknologiayritysten kumppanina. Tuona aikana sen ympärille on muodostunut vahva toimintakonsepti, tiivis yhteistyöverkosto sekä laaja joukko ohutlevymekaniikan erikoisosaajia.

Tehtaalla on tuotannon käytössä yli 10 000 neliömetriä ja sitä ympäröivä teollisuuskylä tarjoaa lisäkapasiteettia sekä erikoisosaamista. Tehtaan noin 125 työntekijää muodostavat osaajajoukon, jonka kokemusta tuotteen valmistettavuudesta asiakas voi tehokkaasti hyödyntää. Tehtaan päätuotteita ovat sähkö-, elektroniikkateollisuudessa sekä kone- ja laitevalmistuksessa käytettävät tuotteet ja osakokonaisuudet.

Nivalan tehdas

Osaamista ja kokemusta

Prosessi kattaa tuotteen valmistuksen työvaiheet ohutlevykomponenttien valmistuksesta kokoonpanoon ja testaukseen saakka. Prosessin työvaiheet ovat hioutuneet saumattomasti yhteen nykyaikaisen tuotannonohjausjärjestelmän ja pitkän kokemuksen kautta. Tämä takaa asiakkaalle korkean laadun ja nopean läpimenoajan myös uusille tuotevariaatioille ja pienemmille sarjoille.

Tuotekehitys

AQ Mecanovalla on pitkäaikainen ja vahva kokemus asiakkaiden kanssa yhteistyössä tehdyistä tuotekehitysprojekteista. Asiakkaat ovat saavuttaneet tuotekehityksen avulla kustannussäästöjä, tuotteiden toiminnallisuuden ja valmistettavuuden parantuessa.