Järjestelmätoimitus on enemmän kuin osiensa summa

AQ Mecanova toimittaa myös valmiita tuotteita ja tuotekokonaisuuksia. Yhtiön pitkä yhteistyö luotettavien toimittajien kanssa sekä tuotekehityksestä valmistukseen ulottuva osaaminen tarjoavat vahvan kumppanuuden.

AQ Mecanovan järjestelmätoimitus on asiakkaalle helppo ja luotettava tapa organisoida tuotteen valmistus. Järjestelmätoimitukset sisältävät mekaniikkaosien lisäksi usein myös sähköisten osien kokoonpanon, ohjelmistolataukset sekä testauksen. AQ Mecanovan vastuulle ulkoistettu tuotteen valmistus helpottaa asiakkaan laadunvalvontaa ja on joustava muutostilanteissa.

Kokoonpanovaiheet pääosissa

Järjestelmätoimituksissa kokoonpano eri muodoissaan muodostaa keskeisen valmistusvaiheen. Kokoonpano on pääosin käsityötä ja joustava pienten tai keskisuurten erien valmistuksessa. AQ Mecanovan kokoonpanon vahvuudet nousevat esiin erityisesti silloin, kun valmistettavien variaatioiden määrä on suuri.

Hankinta ja logistiikka -palvelua

AQ Mecanovan järjestelmätoimitukset sisältävät tarvittaessa myös osto- ja toimituslogistiikan. Tällöin vastaamme komponenttien hankinnasta sekä tuote-erien oikea-aikaisesta toimittamisesta asiakkaan jakeluverkostolle. Tarvittaessa AQ Groupin monipuolinen ja kansainvälinen hankintaosaaminen on myös käytettävissä.